Ce a insemnat alegerile europarlamentare

1. Oficial, 32% din cei 16 milioane de cetateni cu drept de vot real, reprezinta 5 milioane de romani. Atat au iesit la vot, de regula(mai putin referendumul valid) la scrutinuri electorale. Adica de ce a fost bun scrutinul de tur doi in 2009, cand cu mai putin ne-am pricopsit cu inca cinci ani cu actualul guvernator.
2. “Mandrii ca suntem romani” este de departe cel mai bun slogan electoral. Era bun:”sa traiti bine”? O nemernicie marinareasca.
3. Da si nu! 38% procentele obtinute de PSD, inseamna putin cand ramai singur. Depinde de evolutie. Vara este de foc. Cine greseste-plateste!
4. Da, dar nu conteaza inca! Serviciile inca il…tin! Si justitia. Daca-i iese cu Iohannis(calul troian zis liberal), se autoimpune premier. Este cineva care sa il combata. Nu! De aceea serviciile asteapta!
5. Da, dar iar nu conteaza. Blonda se retrage putin de pe centura. Apoi revine, tupeu nemasurat are tipa. Prima si cea mai profitabila “meserie” politica nu se uita si nu este uitata. Depinde acum de absorbtie, comasare, fuziune, ori cum se mai numeste jocul astora. Apoi vine pe tort bomboana jocului cu … favorita , tot a jocului ;
6. Da, asa este, insumi l-am votat. Incepe sa-mi para rau. Deja a facut doua greseli. Cu jocul independentului independent(vax!?) si apoi cu descrierea realizarii. Un fel de hai sa ne ca(ca)m acum, devreme ce suntem, pe proprii votanti!
7. Participare suficienta pentru. asa motiv electoral;
8. De departe da;
9. Da, dar nu o fac!
10. Din totdeauna asa este!

11. Adaug eu. Sunt APOLITIC!

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.