Iulie este luna lui cuptor!

Iulie e numită în popor “luna lui cuptor”! E așa din moși strămoși, de la bunicii si străbunicii noștri, din totdeauna! Adică e cald, soarele fierbinte, te topești și la umbră! Când eram mici, in vacanta de vară, mergeam la scăldat, bunicii la umbră sau in casă in timpul zilei dogoritoare! Nu mi-a zis nimeni când eram mic de “cupola de foc”, sfârșitul lumii, dispariția speciei umane! Era ceva normal, firesc, natural! Adică vara e cald, iarna e frig!
Astăzi suntem speriați, îngroziți și avertizați de tot ceea ce este mai rău, de o propagandă cumplită, de tot felul de “deontologi”, plătiți să susțină public toate stupizeniile pāmântului!. De niște asa-zis jurnaliști și jurnaliste care de foarte multe ori fac greșeli elementare. Încurcă miliardele cu milionul, duc campanii penibile împotriva sau pentru susținerea unor persoane, etc.

Cand o fatuca de la digi24 are un salariu de    6000 de euro pe luna începi sa mai înțelegi de unde vin banii…sigur nu din audienta care nu depășește genunchiul broaștei . Și, din păcate asta-î trendul în mai toată media romaneasca.

Ps. Și sa nu mai vorbesc de campania de promovare a litoralului grecesc. Multi bani, foarte multi bani…

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.