Credincioşi cu păcatul la control!

Credincioşi , cu păcatul la control ! Ce atâta zbenguială prin tentaţiile lumi ? Ce atâa corupţie spirituală ? Ete americanii s-au testat şi a ieşit aşa :
,, Bărbaţii credincioşi păcătuiesc mai mult faţă de femei la consumul de pornografie pe internet, însă femeile îi întrec pe bărbaţi la multe alte capitole, mai relevă studiul: bârfă, îngrijorări nejustificate, gelozie sau invidie, mâncat şi cheltuit în exces.
În proporţie de 50%, credincioşii care au răspuns chestionarului nu au putut explica de ce cedează ispitelor. Pentru a evada din viaţa reală sau din plăcere au fost două explicaţii preferate în proporţie de câte 20% de respondenţi.” ( Barna group )
Păi să vină la noi , că-i pocăim cat ai zice ,, Aleluia” să secătuiescă putineiele de sarmale , fasole cu ciolan şi ape sfinţite in sacralitatea bădărăniei , lăcomiei şi fariseismului , spovedania şterge crima , ochii alunecoşi şi săritul din pat in pat ca şi cum ar fi spălare de creier , pardon conştiinţă , morţii nu-şi aparţin că cenuşa nu – i una cu pulberea pământului , n-avem destui Sfinţi pentru producţia de lumânări şi icoane a Preacuvioşilor şi donaţia nu -i destul de mare pentru a face din România un mare lăcaş indobitocit !
Şi cum omul e curios , şi din curiozitata unora am ajuns să scrim in 0 şi 1 , este cea mai simplă explicaţie a ispitei . Doamne , n – am să te iert niciodată c-ai dat lumii ideea de popime , indiferent de cult ! Aveam destulă prostie şi fără şarlatanie in numele Tău !

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.