Gata cu sarbatorile

Chiar daca vacanta a luat sfarsit, noi ne tinem intr-o moleseala placuta, deoarece sarbatorile nu sunt tocmai un… incarcator de baterii :-). La capitolul pofta de reluat activitatile in forta, pentru unii inceputul lui 2013 inseamna un start de… un start la joc. Am primit un comunicat si o provocare la a invata despre ecoturism intr-o maniera originala: jucand pe joc.drumetiimontane.ro

–          individual, raspunzi la intrebarile pe care programul le afiseaza, acumulezi puncte, astfel numele tau este afisat in clasamentul general. Razboiul se duce intre tine si alte persoane.

–          in echipa, daca te-ai saturat sa joci individual si ti se pare prea simplu sau vrei ceva mai interactiv, iti poti creea propria echipa, inviti prietenii sa se alature echipei tale si incepeti sa jucati. In functie de scorul fiecaruia din echipa, jucatorul primeste automat un grad, care poate sa creasca sau sa scada, in functie de activitatea lui in echipa. Razboiul se duce intre echipa ta si alte echipe.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.