Am gasit: cabinetstomatologicsector5.com

Sa va zic ce-am mai descoperit eu prin navigarile mele de aseara, pe internet. Bun! Inarmat cu maouse-ul, am inceput navigarea printre ofertele din domeniul stomatologiei. De fapt, cautam ceva legat de urgente stomatologie sector 5 cabinet-stomatologic Bucuresti, dar primul lucru care mi-a aparut a fost un aparat dentar ….Waw!!! …mi-am spus! Asta da! …nu am purtat niciodata asa ceva, desi as fi avut nevoie. Nu am dinti perfecti! Aparatul dentar de la cabinet stomatologic …rasmindent, unde am vazut ca fac si implanturi dentare.

Eu va sfatuiesc sa mergeti acolo. Personal, nu am nimic cu acele clinici, care ofera reduceri, doar ca nu-s de acord. In principiu, dentistul la reducere, nu prea e de bine. Sanatatea este un domeniu in care nu ar trebuii sa ne zgarcim.

Site-urile unde se ofera reduceri, ar fi in opinia mea, mai utile pentru imbracaminte, incaltaminte, alimente, pentru localuri. La medicul dentist mergem in clinica unde sunt cei mai buni specialisti.
Discutia despre cabinete medicale am mai avut-o, insa intr-un alt context, asa ca, revin cu un nou pe aceasta tema, si imi cer scuze pentru eventuala repetitie. Discutia despre clinici (branduri) medicale se potriveste foarte bine in medicina dentara, acolo unde mai toate toate cabinetele sunt particulare, deci toti medicii dentisti se afla intr-o competitie, pentru a-si atrage pacienti
Intrebarea fireasca care se pune este: de ce avem nevoie de clinici (branduri) medicale ?

1. Trebuie sa aiba un medic care sa stie sa comunice. Degeaba este un specialist in medicina daca nu are o comunicare foarte buna cu pacientii.

2. Clinica stomatologica trebuie sa practice niste preturi bune, cu tintita pentru anumite categorii sociale. De exemplu, pentru elevi si studentii sau pensionarii o reducere de 20% ar avea un efect imediat. Stiu, pare ca ma contrazic cu ceea ce am sustinut mai sus, in privinta reducerilor, dar aici e vorba de categorii sociale vulnerabile….
Poate v-am mai povestit de exemplul unei cunostinte mele care a facut un curs de comunicare „la reducere”. Il gasise pe internet si-a da lovitura…a luat diploma si azi profeseaza in domeniul respectiv.

Deci, tineri, o categorie sociala vulnerabila, cauta astfel de oferte, de reduceri. Cu siguranta ar deveni pacientii unei clinici stomatologice care le ofera o reducere si de ce nu ar face asta acest cabinet stomatologic sector 5, pe al carui site eu am navigat.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.