Consilieri fiscali privati cu salariu de la buget?

Nu mai au pesedisti unde sa-si mai angajeze 30.000 de membrii si vor sa-i transforme in consilieri fiscali privati cu salariu de la buget.
Consultanti fiscali…adica membrii de partid care pana acum dadeau ocol curtilor oamenilor onesti sa-i convinga cu niscaiva produse, sa voteze vor intra de acuma direct in patul proprietarilor… Deh!!!… o invatat si Dragnea , mare gheneral de osti pesediste….deja ii si vad pe trepadusii astia de consilieri fiscali, cum cotrobaie prin casele si acareturile oamenilor…. Deh… sistemul are nevoie de bani ches….si ii invata cum sa jupoaie piele de pe oameni…cica asa e la americani..

Bai, licentiatilor in economia „pieilor de closca”, in primul rand, iti trebuie o infrastructura fiscala pusa la punct, cu case de marcat legate direct la ANAF.
In al doilea rand, nu poti sa ai consilieri fiscali privati, platiti de stat ca-i ilegal…Adica, o sa aiba Romania, inca 30 000 de infractori…Adica, astia vor fi complici la deturnare de fonduri publice. Si, atunci, ma intreb, cine se baga? Fireste, sa fie consilier fiscal, privat cu banii luati de la stat…

Nu mai zic, ca asta, consilierul fiscal, iti va completa, declaratia fiscala, intr-un birou, nu pe genuchi, la usa casei contribuabilului.

Asadar, cine ii plateste chiria si de unde ii da birou? Lui si celor 30 000 ca el…

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.