Vama Veche dupa invazia tinerilor

18274695_10211444743587419_7125659423131732397_n

Am fotografiat in VAMA VECHE de 1 Mai. Rezultatul?

UN DEZASTRU : Tinerii frumosi si liberi cum zicea cineva, care acum ceva timp aveau #rezist la avatar si inghetau in strada pentru o Romanie mai buna si mai curata, s-au îmbatat și s-au boschetărit cum au stiut ei mai bine. Ce au lasat in urma lor insa nu le face cinste …sa va uitati la fotografia cu „DEZASTRUL” dupa 1 mai.

Dintre sutele de vamaioți care seară de seară se pișă la malul mării, unul iese în evidență, cel puțin la nivelul declarațiilor. Acesta se laudă că are un jet atât de puternic încât îi ajunge până la geamandură. ”Secretul este să te abții de la pișat la malul mării până bei cel puțin 10 beri. Nu e ușor, dar merită efortul. Când în jurul tău sunt alții care abia reușesc să ajungă cu jetul la 1 metru de mal, iar tu atingi geamandura, te simți special. Ești un fel de rege al Vămii Vechi”, se laudă Malcea Trandafir, autointitulat vamaiotul cu cel mai puternic jet.

Publicitate

2 comentarii

  1. Normalitate, nu poți să ai creierul vraiște, după care să faci ordine. Cei ce au profitat de belșug cu belșug, să treacă la treabă, e rezultatul scontat. Câți patroni cu portofelele ghiftuite s-au aplecat să ridice gunoiul din care s-au îmbogățit?

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.