Salut! Vrei sa razi!

FEMEIA DIN EUROPA
Prima întâlnire: O săruţi de noapte bună. A doua întâlnire: Reuşeşti să te arunci asupra ei şi se lasă cu mozoleală. A treia întâlnire: Faceţi sex, dar numai când vrea ea şi numai în poziţia misionarului.

FEMEIA DIN IRLANDA
Prima întâlnire: Va îmbătaţi amândoi ca porcii şi faceţi sex. A doua întâlnire: Vă îmbătaţi amândoi ca porcii şi faceţi sex. Aniversarea de 20 de ani: Vă îmbătaţi amândoi ca porcii şi faceţi sex.
FEMEIA DIN ITALIA
Prima întâlnire: O duci la teatru şi la un restaurant scump. A doua întâlnire: Îi întâlneşti părinţii iar mama ei pregăteşte spaghete. A cincia aniversare: Deja aveţi 5 copii şi urâţi gândul de a mai face sex împreună. A şasea aniversare: Îţi găseşti o amantă.
FEMEIA DIN CHINA
Prima întâlnire: O duci la un restaurant scump şi nimic nu se întâmplă. A doua întâlnire: O duci la un restaurant scump şi nimic nu se întâmplă. A treia întâlnire: Nu aveţi o a treia întâlnire, deja ştii că nu se va întâmpla nimic.
FEMEIA DIN INDIA
Prima întâlnire: Îi întâlneşti părinţii. A două întâlnire: Stabilirea nunţii. A treia întâlnire: Noaptea nunţii.
FEMEIA MULATRĂ
Prima întâlnire: O duci la un restaurant cu adevărat scump. A doua întâlnire: O duci pe ea şi pe prietenele ei la un restaurant cu adevărat scump. A treia întâlnire: Îi plăteşti chiria. A zecea întâlnire: Este însărcinată cu altcineva.
FEMEIA DIN MEXIC
Prima întâlnire: O duci la restaurant, vă îmbătaţi cu tequila şi faceţi sex pe bancheta din spate a maşinii. A doua întâlnire: Este însărcinată. A treia întâlnire: Ea se mută la tine. Peste o săptămână mama ei, tatăl ei, cele două surori ale ei, fratele ei, toţi copiii lor, bunica ei, iubitul surorii ei şi cei trei copii ai lui se mută la tine şi supravieţuiesc cu fasole şi orez tot restul vieţii tale, în casa ta care era frumoasă şi confortabilă, dar care acum arată ca o casă de plasament.
FEMEIA EVREICĂ
Prima întâlnire: Trebuie să-ţi cheltuieşti toţi banii ca să o impresionezi. A doua întâlnire: Iei un împrumut că să-ţi păstrezi imaginea. A treia întâlnire: Tu eşti falit, ea găseşte pe cineva mai bogat.
FEMEIA DIN ARABIA
Prima întâlnire: Mama, tata, fraţi, surori, verişori, mătuşi, unchi, prieteni şi întreaga comunitate arabă află de întâlnire. A doua întâlnire: Eşti mort. Nu există a treia întâlnire!

2 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.