O lume nebună

Ochii , sau oglinda sufletului. Nimic nou , priveşti blând cu dragoste , cu seninătate , sfredeleşti , doreşti , mangâi- toate cu o sau din privire.
Depinde caracterul , cu ei poţii să -ţi susţii , impui , ceri – gandurile rostite sau poţi să ţi- i feresti , arunci in depărtări a indiferenţă , ignoranţă , căutări.
Partea neştiută este că dacă ai un instrument cu infraroşii determini şi orientarea sexuală a indivizilor , başca reacţia instant- inconstientă . Aşa spune cercetarea :
,, În timp ce pupilele bărbaţilor heterosexuali se dilată cel mai adesea la imaginile cu femei, iar ale homosexualilor la cele cu bărbaţi, în cazul femeilor heterosexuale punctul central al irisului reacţionează la vederea ambelor sexe.
Preferinţa femeilor pentru bărbaţi nu este atât de bine determinată din cauza unui mecanism de apărare împotriva agresiunilor sexuale. Odată ce o femeie se poate excita la orice fel de stimuli sexuali, lubrifiere care rezultă o poate proteja de eventuale leziuni ”, explică profesorul de psihologie Ritch Savin-Williams. ” ( cred eu că se referea la lubrefier lacrimogenă :) ?! )
Pfuu , intreb eu aşa retoric cum s-ar citi ( dacă s -ar putea ) irisul lui Charles cand vede una damă naosă de prin ţinutul secuiesc vis-a – vis de Camila sau a lui Becali cand vede oaia..
Nu intreb cum se ,, văd ” Cilnton-ii..In orice caz Bill nu se ,,dilată ” la Hillary
ce drame conjugale ar fi dacă ăst dispozitiv ar fi la boutiq ..

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.