SC Braia Cata SA -o adunatura de puturosi pe bani multi de la primărie

SC Braia Cata SA este societatea care se ocupa, de câțiva ani, de curățenie în municipiul Călărași pe foarte multi bani. Cine nu ne crede sa intre pe site-ul Primariei Municipiului Călărași, pe pagina cu lista plăților lunare decontate și se va uimi!  Sume imense sunt încasate lunar pentru nimic.

Nu cred ca este vreun calarasean, de buna credință care sa nu se împiedice în fiecare dimineață de angajații de la  Braia Cata ! Și nu ca ar matura și iar incurca, pe calaraseni!!!! Nu, nu aceștia dacă nu stau în coada maturii sunt conectați online pe facebook, youtube sau Tic Tok.

Nu am văzut niciodată vreun funcționar al primăriei pe străzi sa verifice modul în care se face curățenie. Ii doare la moțul de basca , pe funcționari,  primarul semnează,  ei își fac combinațiile în liniște și toată lumea este multumita.

Calarasiul este plin de gropi și țărână.  Vezi zona de la str. DOBROGEI spre DEDEMAN. Zona de case, cu străzi pline de gropi, țărână,  lucrări efectuate de Ecoaqua și lăsate de izbeliște.  Zona părăsită de administrația locala pesedista,  fiind circumscripțiile unde pesedistul Marius Dulce a obținut,  în alegerile locale, un scor foarte mic. Și,  se pare ca asta este explicația!! Omul este ranchiunos. Ele e primarul pesedistilor,  nu al calarasenilor, plătitori de taxe și impozite.

Acreste aspecte nu se vad în pozele pe care primarul #MariusDulce,  le postează pe pagina sa personala, administrata de un pesedist arogant. Dacă atragi atenția cu un aspect negativ, acesta te va bloca în secunda 2. Nu sunt admise , pe pagina aceea ,și pe pagina oficiala de facebook, a primariei decât odele și felicitările. Și sunt destui pupinlingai care o fac.

Mai grav decât țărână și mizeria din oraș, este faptul ca sumele adunate de la calaraseni, la bugetul local sunt risipite …cu nonșalanță.

Ce blestem pe acest oraș sa aibă o administrație incompetenta, arogantă și, spun sursele noastre, coruptă!

Ps. Indiferent de amenintarile pesedistilor noi vom continua sa prezentam aspectele negative din orașul administrat de un leneș arogant…

 

 

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.