Calarasi/ Primaria vrea parc de panouri fotovoltaice

Consiliul Local, Călărași a aprobat indicatori tehnico-econdominiu ai proiectului Realizare panouri fotovoltaice cu o putere instalata de 935kw.

Valoarea totală a proiectului, propus pentru finanţare prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 Axa Prioritară 11: Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile, Obiectivul Specific 11.2: Utilizarea energiei din surse regenerabile la nivelul autorităților publice locale, este de 6.706.963,86 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă, 4.904.742,27 lei (TVA inclus). Contribuția proprie în acest caz este de 1.802.221,59 lei (inclusiv TVA), reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile dar obligatorii ale proiectului. Cofinanţarea vizând cheltuielile eligibile este 0 lei.

Proiectul vizează realizarea unei unităţi de producere a energiei electrice cu generatoare fotovoltaice cu o putere instalată de 935 kW. Investiţia presupune instalarea a 1.700 module fotovoltaice cu o putere nominală unitară instalată de 550 W şi totală de 935 KW. Panourile fotovoltaice se vor monta pe structuri metalice, amplasate la sol.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.