Au demarat lucrările in zona centrală a municipiului Călărași

După ce în urmă cu doar câteva zile  s a procedat la predarea amplasamentului în vederea demarării lucrărilor privind proiectul Promenada, astăzi s a semnat procesul verbal de predare a amplasamentului, respectiv Ordinul de începere a lucrărilor în cadrul proiectului ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călăraşi prin crearea unui spațiu urban pietonal multifuncţional în zona centrală a municipiului sau „Pietonalul”, după cum îl cunoaştem cu toţii. Valoarea totală a proiectului finanţat prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile este de 37.588.477,85 lei din care valoarea eligibilă nerambursabilă 36.346.757,34 lei.

Este un proiect  gândit de multă vreme. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 17 luni. Aşa um s a  spus, până la sfârşitul anului 2023 trebuie finalizat şi acest proiect, finanţat prin fonduri europene.
Direcţia Programe şi Dezvoltare Locală lucrează la identificarea surselor de finanţare a unor proiecte complementare celor care se implementeaza.
Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.