Marius Dulce se lauda cu cateva roabe de asfalt

Marius Dulce se lauda cu cateva roabe de asfalt

„Profitând şi de vremea bună din prima parte a zilei, am verificat astăzi stadiul lucrărilor la două obiective pe care le-am demarat cu fonduri proprii.

La Parcul Florilor am procedat deja la scoaterea pavelelor aflate într-o stare avansată de degradare. Intenţionăm să modernizăm acolo şi locul de joacă prin turnarea unui strat de tartan şi schimbarea echipamentelor de joacă. Este, de fapt, o promisiune asumată în campania electorală pe care o vom finaliza.

 

În zona blocurilor H5, H6, H7 și H8, de pe Sulfinei, am modernizat parcările, creând câteva zeci de locuri de parcare, și am refăcut aleile din jurul Parcului Victoria. Nu ne oprim aici. Vom acţiona cât de curând și în zona străzii Mușețelului unde vom asfalta parcarea existentă în dreptul blocurilor ANL. În felul acesta vom crea şi acolo noi locuri de parcare de care oamenii au mare nevoie.

În altă ordine de idei, am demarat şi campania de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public al municipiului. Au fost ridicate câteva autoturisme, respectând întrutotul procedurile legale. De 8 luni de zile, monitorizăm aceste mașini abandonate şi fără stăpân iar acum am început să le „culegem” de pe străzi ori din parcări.”

Nota: străzi foarte intens circulate și unde șoferii își rup mașinile în doua sunt evitate de noua administrație locala. Str. DOBROGEI, Str.PORZULUI,  Str. 13 DECEMBRIE, Str.BUCURESTI , B-dul Republicii, etc.

Este simplu de explicat dacă ne uitam la asfaltul de proasta calitate de pe aleile și străduțele cu care se lauda primarul Marius Dulce.  La un trafic normal asfaltul nu ar rezista…De aceea se evita asfaltarea străzilor cu trafic din oraș.  Ca sa nu mai pomenim și de costurile uriașe pe care le facturează primaria pe lucrări de mântuială.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.