Campanie de colectare a deșeurilor electrice

O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice începe în luna mai în Municipiul Călărași. Acest proiect de colectare va începe în 5 mai și va dura până pe 5 iunie, când se va închide cu o tombolă a participanților la campanie, dedicate Zilei Mediului.
Ar putea fi o imagine cu text
Organizatorii, Primăria Municipiului Călărași și Asociația RoRec, alături de operatorul local partener, Romprotera SRL, invită toți cetățenii să se implice în acest program deoarece Ziua Mediului merită să fie sărbătorită într-o comunitate responsabilă.

Cei care se vor debarasa corect de aceste deșeuri în cadrul campaniei noastre dedicate Zilei Mediului vor participa la tombola ce va avea loc în data de 5 iunie, ora 11.15, la Centrul de Colectare DEEE, Str. Locomotivei nr.113, Călărași.
 Premiile puse la bătaie de organizatori sunt: 2 x mașină de găurit și înșurubat, 2 x polizor unghiular, 1 x trimmer, 1 x uscător de păr, 1 x presă citrice, 1 x prăjitor de pâine, 1 x aspirator de mână.
Pentru cei care au echipamente electrice mari și grele există serviciul GRATUIT de colectare care poate fi apelat fără costuri la 0800444800 sau cu tarif normal la 0751 302 110, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.
Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.