Sorin Vrajitoru: Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi calaraseni!”

S-a aprobat studiul pentru pasajul Drajna - UCT MEDIA

Sorin Vrajitoru: „Motiv de bucurie maxima: avem ultimul aviz (il vedeti in imagini) pentru inceperea lucrarilor la pasajul de la Drajna. Pana la prima caramida, cum se spune, mai e un singur pas – Hotararea de Guvern! Munca mea asidua pentru realizarea acestui obiectiv a dat, in final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi calaraseni!”

Administrator site e-provincia.com: Care mai este stadiul pasajului de la Drajna? A fost bugetara investiția?

S. Vrajitoru: Acum câteva minute am primit și aprobarea comitetului interministerial pentru aprobarea investiției. Practic,este ultimul aviz înainte de emiterea HG.Toate aceste lucruri in numai 15 luni (toate avizele +SF)de la amendamentul meu la legea bugetului de stat. Am fost puțin întârziați din cauza Covid19, dar am reușit! Daca nu vor exista contestații, exista posibilitatea începerii lucrărilor in toamna acestui an.

 

Asadar, această investiție, prin obținerea avizului favorabil al obiectivului ”Pasaj denivelat superior pe DN21 km 105+500”, al cărui beneficiar este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere/DRDP Constanța, și care are o valoare totală de 133.429.000 lei, inclusiv TVA, intra in linie dreapta!

Pasajul suprateran va avea o lungime de 2,739 km, iar durata execuției lucrărilor va fi de 18 luni, de la data semnari ordinului de incepere al lucrarilor!

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.