Nivelul de maxim al capacitatii intelectuale a natiei romane a fost atins in perioada anilor 1988-1989.

Este incredibil cat de usor se poate transforma o dimineata normala, intr-o dimineata de vis.
Eram in masina, mergeam sa mai cumpar cate ceva pentru Paste, carne de miel, etc. In masina desigur ascultam Magic FM si cea mai sexi voce din FM-ul romanesc: Liana Stanciu. Si incepe Liana Stanciu sa prezinte urmatoarea stire: cica americanii, nu rusii, nu chinezii, americanii au facut un studiu al capacitatii intelectuale pentru mai multe popoare.

La studiu au participat si 12.000 de romani. Care sunt rezultatele studiului pentru Romania? Cei mai inteligenti romani sunt cei care au facut scoala in perioada anilor ’80. Nivelul de maxim al capacitatii intelectuale a natiei romane a fost atins in perioada anilor 1988-1989. Atentie! – in anul 2019 capacitatea intelectuala a romanilor a coborat la nivelul anului 1945.

Adica, cum s-ar spune, bai baieti, nu este de mirare ca astia micii pun boticul la pir2, pentru ca ei saracutii sunt la nivelul intelectual al bunicilor nostri care se ocupau cu torsul de lana, razboi de tesut si mers la arat cu calul. Deci, astia micii sunt fata de generatia noastra din punct de vedere intelectual, cu 70 ani in urma.

Nu-i asa ca asta este o dimineata minunata? Da, stiu, nu ar trebui sa ne bucuram, bla, bla, bla. Ma doare fix in pix, merita sa rad de ei, dar nu asa pe sub mustata, in hohote, pentru ca ne fac pe noi inapoiati si pensionari idioti, asta in timp ce ei sunt dovedit stiintific PROSTI DE BUBUIE!!!

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.