Prese de balotat deseuri

Gama variata de prese de balotat deseuri de la AweCompactors

Deseurile din gospodari sau cele din industrie, au devenit o problema la nivel mondial. Managementul lor, este o tema de actualitate pe mapamond.
Suntem sufocati zi de zi, iar solutiile aplicate in managementul deseurilor par sa nu aiba rezultate, atat timp cat anual, din statistici rezulta ca o persoana produce deseuri mai mult de 6 ori decat greutatea sa.
Gropile de gunoi nu mai fac fata cantitatilor uriase de deseuri. Aceasta solutia si-a dovedit limitele, nemifiind viabila. Arderea deseurilor a dus la contaminarea aerului. Singura solutie prietenoasa cu mediul, fiind colectarea, compactarea si reciclarea deseurilor. Iar, lucrul acesta se poate face prin utlijele si echipamentele puse la dispozitie de AweCompactors.

AweCompactors, companie romaneasca infiintata in 2008

AweCompactors, dispune de o gama variata de prese de balotat deseuri, inca din anul 2008, decand si-a inceput activitatea. Deseurile din hartie, carton, plastic, etc. pot fi adunate si reduse prin presele de balotat. Prin utilizarea acestei solutii, deseurile sunt reduse la 25 % din volumul initial.

Presele de balotat de la AweCompactors, sunt atat pentru cei care detin afaceri mari, cat si pentru cei cu afaceri mai mici. Gama variata de prese de balotat deseuri de la AweCompactors fiind disponibila in Romania, la un cost avantajos.

Bergmann din Germania sau MACFAB din Irlanda sunt doi dintre cei mai renumiti producatori mondiali, din piata deseurilor, prezenti in Romania prin intermediul companiei romanesti, AweCompactors.

Cu AweCompactors, reduci costurile!

AweCompactors, contribuie prin produsele comercializate, la reducerea costurilor in managementul deseurilor pentru aceia care au ales solutiile de reciclarea a deseurilor. Companiile care au ales produsele AweCompactors, au economisit spatiu, bani si timp, devenind prietenoase cu mediul inconjurator.

In incheiere vreau sa subliniez faptul ca, in tara noastra, domeniul acesta al reciclari are un potential urias de crestere in urmatorii ani.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de zile frumoase si aer curat!

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.