Utilaje de inchiriat de la Agruo

Utilaje de inchiriat de la Agruo

Poate ca printre cititorii acestui blog sunt si oamenii care au venit in contact cu utilaje de constructii, lucrand in domeniul respectiv. Poate ca unii au vazut asemenea utilaje (vezi pe Agruo) , deoarece lucrari de constructii sunt mai peste tot prin minunatat noastra tarisoara. Se intampla in asta viata sa vii in contact direct sau indirect cu aceste utilaje se repara strada unde locuiesti sau canalizarea…lucruri inevitabile intr-o viata de om.
Probabil ca sunt persoane care nu realizeaza ca un asemenea utilaj necesita multe reparatii, datorita conditiilor vitrege de exploatare. Pentru siguranta celui care il manevreaza, pentru siguranta celor din jur, dar si, pentru ca lucrarea pe care o executa sa fie realizata la parametrii normali…

Un accident pe care il poate provoca un asemenea utilaj, de mare tonaj, poate sa fie foarte grav. Cred, de asemenea, ca sunteti multi care ati vazut la stiri, astfele de evenimente cu consecinte nebanuite, de aceea asceste utilaje trebuiesc intretinute in permanenta.

Intretinerea poate fi destul de costisitoare, daca proprietarul este pus in situatia de a schimba diverse piese care, in mod normal costa destul de mult, fiind piese de calitate si importante pentru exploatare in conditii de siguranta

Priveam in urma cu ceva zile in urma un documentar pe unul din canalele tv. despre utilaje gigante, de fapt niste excavatoare uriase… si ma intrebam de unde pot fi inchiriate sau cand ai asa ceva, de unde cumperi piese…pentru ca inevitabil defectiunile apar.
Raspunsul l-am gasit azi, cu totul intamplator cand navigam pe internet dupa diferite informatii, am descoperit site-ul: agruo.ro, unde pot fi achizitionate sau ichiriate utilaje si echipamente.

Acum, nu stiu daca ce am vazut eu in documentar, este identic cu ceea ce este pe site…dar pe internet se gasesc foarte multe informatii din acest domeniu, al utilajelor. Cine este pasionat se poate informa foarte usor.

Nu inchei acest articol fara sa dau si un sfat: intotdeauna trebuie sa fiti informat pentru a inchiria un produs, in cazul de fata utilaj, de foarte buna calitate, chiar daca pretul e mai ridicat…Nu faceti rabat de la calitate…costurile ulterioare pot fi mai mari.

Din minunata noastra blogosfera va doresc s-aveti o zi frumoasa!

Publicitate

2 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.