Ce sunt table magnetice pentru birou?

Ce sunt table magnetice pentru birou?

 Tablele magnetice au devenit populare , la noi, datorita faptului ca au inlocuit celebrele table scolare negre, pe care , unii dintre noi, le-am apucat si ne amintim de praful de creta pe care il aveam atunci cand scriam pe ele.
Asadar, in scoli acesta a fost principalul motiv de inlocuire, iar noile table magnetice permit scrierea cu creta mult mai usor.

Tablele magnetice au inceput, incet dar sigur, sa patrunda si in birourile marilor companii fiind folosite pentru scris, dar si suport pentru post-it-uri si magneti, in desele sedinte de birou. Table magnetice pentru birou, pot fi folosite si ca avizier.

Cum se alege o tabla magnetica.

1. O tabla magnetica se alege in functie de utilitatea ei. Spuneam de tablele scolare la inceput. Consider ca acestea trebuiesc sa fie foarte mari. Asadar, trebuie alese cele cau dimensiuni foarte mari.

2. Daca vorbim de table magnetice pentru biroe, e bine sa alegem din categoria celor mobile. acestea sunt fixate pe un suport care se poate muta, foarte usor, dintr-un birou in altul.

In ambele situatii exemple gasiti pe AbsolutOffice.ro. In functie de utilitatea pe care o veti da, unei table magnetice, oferta este una destul de bogata.

3. Exista si table magnetice pentru copii. Acstea si-au dovedit utilitatea si nu mai este nevoie de recomandarea mea.

Aminteam la inceputul acestui articol, de celebrele table negre cu care erau dotate scolile cu multi ani in urma. Azi, lucrurile s-au schimbat si cu siguranta se vor schimba in continuare, dar asta nu inseamna ca o tabla magnetica scolara sau o tabla magnetica pentru birou nu isi vor gasi locul. Cred ca ele au un viitor.  Este, parerea mea, desigur.

Din blogosfera romaneasca va dores sa aveti o primavara frumoasa.

 

PS. sursa foto: site AbsolutOffice.ro

 

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.