De la altii: puscarie de la „grefieri”?

 

Fraților! Sigur că și Tudorel este de un diletantism și de o aroganță rară, dar atât de mulți mincinoși ca în prokuratura seruristo-paralelă din România nu există. Mint tot timpul: în actele semnate, când sunt cercetați disciplinar, când vorbesc (pun concluzii) prin sălile de judecată, peste tot. Atâtea minciuni pe secundă nu există nicăieri, credeți-mă. Inculpații spun adevărul cu peste 99% mai mult decât ei, marii ”paraditori”. Inculpații sunt sfătuiți de avocații ”normali” să nu mintă (mai bine să tacă) căci teoriile neverosimile îi fac rău în fața judecătorului, căci devine jenant. Ei, procurorii, nu au pic de jenă: mint cum respiră.
Și fabulează. Mult, mult de tot.
Cum să spui tu, cel mai înalt procuror, că ți-a pus o grefieră nu știu ce acte la dosar și că altă grefieră nu a pus nu știu ce file la protocolul trimis la MJ? Cum așa ceva? Și să nici nu mai ții minte când apare Tudorel și zice nasoale de tine? Oare Rechizitoriile și hotărârile pe bază de pușcărie tot ”grefierii” le scriu?
Păi nu vă este rușine? Ditai găliganii de cocoțați în funcții să mințiți în halul ăsta?

Sursa articolului: Ingrid Mocanu, avocat Baroul Bucuresti

Publicitate

4 comentarii

  1. Ai dracului nenorociti, dau vina pe grefieri, nu spun putorile imputite ca muncesc pe brânci grefierii pentru ei. Raman la serviciu pana noaptea tarziu sa le faca lor lucrările si doar semnează pentru ca de, ei au program flexibil daca vor se duc la birou daca nu au chef nu se duc.

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.