Repatrierea celor decedați departe de țară se face mai ușor cu Transport Decedați Funeral Expres!

 

Repatrierea celor decedați departe de țară se face mai ușor cu Transport Decedați Funeral Expres!

 

Având sediul în România și puncte de lucru în câteva țări ale Uniunii Europene, firma Transport Decedați Funeral Express  este cea care le poate sări oricând în ajutorul celor loviți pe nepusă masă de moartea unei persoane dragi care și-a pierdut viața departe de casă, în tări străine. Repatrierea unei persoane decedate  este întotdeauna extrem de dificilă, pentru că rareori rudele îndurerate au experiența necesară în materie de formalități și demersuri juridice, care, pe  deasupra, trebuiesc făcute cât se poate de repede. Iar când vine vorba de acte, de obținerea aprobări și alte asemenea, cei loviți de durere cu greu se pot concentra pentru a face demersurile  necesare!

Decât să vă consumați timpul și nervii dacă – Doamne ferește! – sunteți într-o astfel de situație nefericită, mai bine lăsați-i să se ocupe de rezolvarea probllemelor dumneavoastră pe  cei care au experiența necesară. Sunați la numărul de telefon 0729 007 003, iar un angajat al firmei Transport Decedați Funeral Express (care stă la dispoziția cliențior săi oricând, ziua sau noaptea) vă va răspunde, va înregistra solicitarea dumneavoastră și va începe să facă demersurile necesare. Firma poate fi contactată și on-line, printr-un formular de ofertă, iar un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință.

Din momentul în care au fost autorizați să se ocpue de rezolvarea situației dumneavoastră, cei de la Transport Decedați Funeral Expres vor asigura servicii complete pentru transportul funerar, contactând și angajând medici pentru constatarea decesului și personal pentru manipulare. De asemenea, vor asigura servicii complete de autopsie, autospeciale, sicrie, cruci, delegați pentru obținerea documentelor necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar).

Transport Decedați Funeral Express asigură reptariere decedați Italia ,  repatriere decedati Germania  sau repatriere decedati Anglia (țări în care firma are puncte de lucru), precum și repatrierea celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia.

Familiile cetățenilor străini decedați pe teritoriul României pot apela și ele cu toată încrederea la ajutorul firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.