Informare- REBU Calarasi

 

Primăria Municipiului Călărași vine în sprijinul călărășenilor cu informații privind o măsură suplimentară stabilită de operatorul de salubrizare REBU SA în vederea reducerii cantității de deșeuri depozitate, una dintre țintele asumate la nivelul județului Călărași. Operatorul REBU, în acord cu Primăria Municipiului Călărași, va oferi un serviciu suplimentar de colectare si transport al deșeurilor biodegradabile și vegetale.

Având în vedere faptul ca acest serviciu nu face parte din obiectul prezentului contract, REBU oferă posibilitatea achiziționării de saci negri (240 litri), inscriptionați, contra sumei de 2,5 lei / buc (TVA inclus) – suma care cuprinde întreaga prestație (colectarea, transportul și eliminarea acestui tip de deșeuri).

În sacul negru se vor depozita exclusiv deșeuri biodegradabile și vegetale: frunze, iarbă, crenguțe mărunțite, resturi vegetale – legume/ fructe, flori, zaț de cafea / ceai etc. Nu se vor depozita: resturi de carne / pește crude sau gătite, resturi lactate (lapte, smântână, branză, iaurt, unt), ouă întregi, uleiuri vegetale / animale, excremente de la animalele de companie.

Acest serviciu va fi pus la dispoziție începând cu 1 octombrie 2018, dată de la care nu se va mai face colectarea deșeurilor biodegradabile sau vegetale din alte recipiente.

Sacul negru va putea fi achiziționat de la Casieriile REBU sau de la casierii REBU din teren și va fi ridicat o dată pe săptămână, de regulă marți.

Informații suplimentare se pot obține la Call Center – Tel: 0374.885.691.

BIROUL DE PRESĂ

Publicitate

3 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.