Există avantaje atunci când vine vorba despre un implant dentar?

 

 

Între noi fie vorba, cu toții știm faptul că orice intervenție medicală chirurgicală implică o serie de avantaje sau chiar dezavantaje. Ceea ce ne interesează astăzi, însă, nu sunt dezavantajele unui implant dentar, ci avantajele și veștile bune cu care vine această intervenție.
Ca urmare, iată doar câteva dintre punctele forte care ar putea să te convingă în luarea unei decizii corecte atunci când vine vorba despre lipsa dinților tăi, respectiv înlocuirea acestora cu implanturi sertare calitative.
•Ar trebui să știi, încă de la început, faptul că prin intermediul implanturilor dentare este eliminată necesitatea tratării dinților învecinați breșei edentare .
•Unul dintre cele mai importante aspecte este că implanturile dentare se simt si arată la fel ca dinții normali. Totodată, disconfortul nu își va face simțită prezența, iar tu vei putea cu ușurință să consumi orice aliment sau preparat, fie el rece sau cald.
•Frustrările dentare nu vor mai fi, în sfârșit, o problemă, tocmai pentru că, de această dată, vei putea etala în fața tuturor un zâmbet perfect, strălucitor, care aduce odată cu el o încredere mai mare in propriile forțe. Altfel spus, zâmbetul tău va avea puterea de a-ți reda doza de încredere de care ai nevoie.
•În ceea ce privește masticația, aceasta se va desfășura fără probleme, comparativ cu acea perioadă în care dinții slăbiți sau chiar lipsa acestora crea un disconfort greu de suportat.
•S-ar putea să pui problema cariilor. Se cariază implanturile dentare? Categoric nu. Implanturile dentare nu se cariază, dar, atenție, va trebui să acorzi o atenție extrem de sporită igienei dentare. De asemenea, a nu se uită faptul că întreținerea oricărui implant dentar necesită vizite periodice în cabinetul medicului dentist.
•Riscul de respingere sau de alergie este eliminat complet, tocmai datorită materialelor din care sunt confecționate implanturile dentare, care au o mare biocompatibilitate în raport cu țesuturile vecine.
•Există posibilitatea refacerii esteticii dentare inițiale sau chiar îmbunătățirea acesteia.
•Esențiale sunt și durabilitatea, respectiv rezistența, astfel că, o îngrijire corectă poate conduce spre o perioadă de viață îndelungată a implanturilor dentare.
•Odată cu această intervenție chirurgicală te vei bucura și de o vorbire clară și corectă, avantaj care nu este prezent, spre exemplu, în cazul protezelor dentare mobile.
Cine îți poate garanta toate aceste reușite? Când vine vorba despre implanturile dentare te poți baza pe o clinică profesională, localizată în București și anume Cris-Smile, locul în care îți vei regăsi încrederea în propriul zâmbet

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.