De ce este importanta igiena si curatenia la locul de munca

AARHUS829.A-1-350x350In general, o igiena personala buna este asociata cu un nivel bun al manierelor si in cele mai multe cazuri este asociata  cu nivelul de trai al persoanelor insa ca peste tot exista si aici exceptii.

Daca este vorba de igiena si curatenia la locul de munca, acestea sunt extrem de importante. Angajatii definitiveaza imagine firmei ceea ce inseamna ca acestia trebuie respectati din orice punct de vedere mai ales curatenia. S-a dovedit ca oamenii au tendinta sa ramana mai mult timp la un loc de munca daca le sunt indeplinite drepturile in ceea ce priveste conditiile de lucru.

Orie firma sau companie isi doreste sa aiba o anumita reputatie si sa fie peste concurenta. Desi nu pare ceva extrem de important pentru foarte multi oameni, curatenia la locul de munca este extrem de importanta si este in legatura directa cu bunul mers al firmei si implicit cu profitul realizat . Nici un om nu poate sa lucreze la adevarata sa capacitate daca este nevoit sa lucreze inr-un mediu neprielnic, dezordonat si mizerabil in care ai senzatia ca totul se revarsa peste tine.

Spatiul de lucru trebuie sa fie spatios in raport cu numarul de angajati, bine aerisit si luminat, de preferat pe langa iluminatul artificial sa patrunda cat mai multa lumina naturala, atat cat se permite pe timpul zilei.

Cel mai simplu si sigur mod prin care o firma poate sa asigure si sa mentina igiena si curatenia, este prin standarde implementate prin politici respectand astfel si obligatia legala prin care trebuie indeplinite anumite conditii pentru angajati sau clienti, in functie de domeniul de activitate.

Pe langa acest lucru este nevoie bineinteles de produse si accesorii bune calitativ pentru a se putea elimina cat mai multi microbi de pe orice suprafete si incaperi, fie ca este vorba de spatiie de birouri, holuri, bai si asa mai departe.

Ca acest lucru sa fie realizabil cu succes Sanito.ro, sare in ajutorul companiilor mici si mari, dar si pentru uz casnic,  cu produse de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi. Orice aveti nevoie in doar cateva click-uri o sa gasiti pe acest site, de la produse de curatenie pentru diverse suprafete, detergenti, dezinfectanti, chiar si cosuri gunoi interior sau cosuri gunoi exterior si multe multe altele.

Pentru firmele care sunt pentru reciclare, achizitionarea unor cosuri gunoi colectare selectiva, fiind ideale pentru sortarea deseurilor si predarea catre firmele de reciclare.

Prima impresie conteaza foarte mult si este greu de schimbat. De aceea este absolut necesara curatenia la locul de munca pentru potentialii angajati care cu siguranta o sa aleaga si in functie de acest criteriu. Foarte multi oameni aleg sa lucreze poate pe ceva mai putini bani atata timp cat la locul de munca este un mediu placut si linistit in care isi pot desfasura activitatea la adevaratele lor capacitati.

In concluzie pastrearea unei igienei,  curateniei si oridinii intr-o companie sau firma trebuie sa fie prioritara pentru ca totul sa mearga ca pe roate.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.