Cladiri din containere modulare

 

Constructie-P+2-Tulcea-2Cladiri din containere modulare

Cladirile din containere modulare sunt o solutie rapida si eficienta pentru realizarea unor locuinte prin alipire, dar si pentru birouri, cladiri administrative, depozite, spatii destinate educatiei sau unor evenimente.
Personal, am avut ocazia sa vizitez cateva cladiri din containere modulare  si am fost impresionat atat de eleganta, cat si de utilitatea lor.

Pe piata din Romania, cladirile din containere modulare au aparut ca o solutie ieftina, la cererea mare de locuinte, birouri, spatii comerciale, spatii de depozitare, etc.

 

De ce sunt placute cladirile din containere modulare?

. -pentru ca se incalzesc mult mai usor;
. -designul este mult mai placut;
. -costurile construirii sunt mult mai mici decat oricare varianta existenta;
. -pot fi relocate mult mai rapid;

TermoContainer, foloseste in realizarea unei cladiri din containere modulare, materiale superioare pentru izolare. Acest lucru duce la economii in ceea ce privesc facturile pentru intretinere si realizarea unui climat placut ( racoare vara, caldura iarna).

Exista, in opinia mea si un dezavantaj:
Daca nu este izolata fonic, cel mai mic zgomot te va deranja! Asadar, daca aveti copii, joaca lor o veti auzi! Dar exista solutie cum spuneam: Izolarea fonica!

 

Termocontainer150-50

Despre cel mai important producator containere, va puteti face singuri o idee, intrand pe site-ul din link-ul pe care l-am atasat. Site-ul este bine aranjat si este des actualizat! Dispune de o galerie cu realizarile societati. Se incarca rapid. Navigare este foarte usoara!

Cred ca pentru cei care au un job, timpul este foarte important! Orice sfat v-as da, ar fi unul venit de la o persoana care navigheaza, foarte des prin mediul online, iar informatia este in miscare si se poate schimba.
In incheiere vreau sa mai subliniez inca odata ca afara exista foarte multe containere modulare, indiferent de ce se zice despre ele.
Din blogosfera romaneasca va doresc o zi frumoasa si o primavara plina de bucurii!

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.