Dragulin îi da stadionul lu’ Iliuta

Primarul Municipiului Calarasi, spune ca nu exista nici o problema in ceea ce priveste modernizarea stadionului municipal!

Daniel Dragulin si Marian Dinulescu au sustinut o conferinta de presa, ieri, la sediul PNL din Calarasi. Cu aceasta ocazie, cei doi politicieni au dat asigurari ca stadionul municipal va fi trecut in administrarea Consiliului Judetean Calarasi, urmand ca institutia condusa de catre Vasile Iliuta sa se ocupe mai departe de imbunatatirea conditiilor de pe arena pe care Dunarea isi va disputa jocurile de pe teren propriu.

“A fost o neintelegere. Au trimis acum un document prin care au zis sa-l dam in administrare. Au facut un referat si le vom da stadionul. Le dam in administrare tot. Se vor face vestiare in spatele Tribunei a II-a. In timpul lucrarilor, echipa va juca la Modelu”, a spus Dragulin.

Deocamdata nu se stie insa pe care stadion al suburbiei Modelu va juca Dunarea in primavara acestui an. Se discuta despre Arena Prefab, detinuta de omul de afaceri Milut, insa nu este exclusa nici varianta ca echipa antrenata de Dan Alexa sa joace pe terenul celor de la Inainte Modelu. Aceasta varianta din urma nu este insa pe placul clubului condus de catre Victor Neagu.

sursa : sportcalarasean.ro

Poti sa iti spui parerea aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.