Vasile Iliuta , minte!?!

O noua minciuna marca Vasile Iliuta: „Nu pot sa modernizez stadionul ca nu vrea primarul!!!”

mare1-2-1024x683

Iliuta si-a trimis, propagandisti la inaintare. Nu poate moderniza Stadionul Municipal, din cauza primarului. Pe bune? Dar, cine te-a oprit Domnule, fost magazioner, in Portul Comercial Calarasi, sa finalizezi Biblioteca Judeteana din Calarasi? Sau …cine te-a oprit Domnule Mare Agricultor de Valcele, sa continui si sa finalizezi lucrarile la Spitalul Judetean….PROSTIA? sau Nepriceperea?

Printr-un articol platit, de oamenii de casa, ai marelui mester ILIUTA, iubitorii fotbalului sunt anuntati ca stadionul din Calarasi, nu poate fi modernizat si echipa de fotbalul Dunarea Calarasi, va trebui, in cazul in care promoveaza in Liga 1, sa se mute in alt oras….Ce vrajeli…stadionul nu poate fi modernizat in 6 luni…nu intru in deatalii, cine stie cat dureaza o lucrare de investitie, dupa legile din Romania, nu are nevoie de explicatiile mele…dar, Iliuta nu a fost in stare intr-un an si jumatate sa finalizeze lucrarile de la Biblioteca Judeteana din centru…daramite un stadion…Toate proiectele mult trambitate ( pe site-urile apropiate de domnia sa)…sunt la stadiul zero…
Deci, ramane cum am zis…ILUITA un mincinos notoriu, arunca ( prin articole platite, ca de obicei) vina in curtea primariei…ILIUTA niciodata in viata lui nu va finaliza vreun proiect pentru cetateni…Am zis…un mafiot, sponsor al statului paralel!

 

PS. Asta nu scuteste Primaria Municipiului Calarasi, de explicatii. Bugetul echipei de fotbal este alcatuit in principal din banii Primariei si nu cum se lauda Iliuta…si gasca din consiliul judetean!

 

11 comentarii

  1. Succes Alexa sanatate multa domnului presedinte Brisan ca face eforturi mari pentru noi calaraseni bafta multa si nu va lasati ín mâna celor care vor sa va iea din spor noi suporteri vom veni întrun numar foarte mare la stadion forza Dunăreaaaaaa vrem liga 1

Poti sa iti spui parerea aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.