10 lucruri pe care trebuie să le știi despre mărirea sânilor cu implanturi de silicon

Mărirea sânilor cu implanturi din silicon este cea mai frecventă dintre operațiile estetice realizate în România. Interesul pentru această procedură a crescut odată cu înmulțirea numărului de medici specializați în chirurgia estetică și a clinicilor în care aceste operații pot fi făcute, precum și odată cu devenirea mai accesibilă, din punct
de vedere al prețului, a operației.
Așadar, în prezent, implantul cu silicon se bucură de tot mai multă popularitate, fapt pentru care specialiștii în domeniu încearcă să clarifice cât mai bine tot ceea ce presupune o astfel de intervenție. De aceea, am pregătit 10 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi atunci când te hotărăști să apelezi la silicoane pentru obținerea unui bust mai voluminos:

 

1. În termeni medicali, procedura este denumită augumentare mamară și, de fapt, poate fi efectuată nu doar cu ajutorul implanturilor din silicon, ci și cu implanturi saline sau prin injectare de grăsime proprie.

 

2. Unul dintre cele mai importante aspecte de care femeile trebuie să țină cont cu privire la implanturile mamare constă în așteptările pe care le au de la această operație. Ele trebuie să fie realiste, iar pentru asta, trebuie să fie foarte receptive la sfaturile și explicațiile medicului.

 

3. Principala condiție pentru a putea beneficia de implanturi cu silicon este ca pacienta să fie sănătoasă din punct de vedere clinic și să aibă sânii complet dezvoltați.

 

4. Implanturile cu silicon nu au efect de ridicare a sânilor, așa cum multe femei cred – evident, în mod greșit – ci doar de mărire a lor. Pentru corectarea problemei lăsării sânilor este necesară o altă operație estetică, și anume liftingul mamar.

 

5. Există două tipuri de poziționare a implaturilor cu silicon – suglandular (în spatele sânului) sau subpectoral (în spatele mușchiului pectoral).

 

6. Implanturile cu silicon nu presupun creșterea riscului de a face cancer mamar, așadar, acesta e doar un mit.

 

7. Este adevărat că, în anumite situații, siliconul poate îngreuna depistarea unui cancer de sân în timpul mamografiei, prin mascarea unor țesuturi. Pentru evitarea acestui lucru se recomandă poziționarea subpectorală a implanturilor.

 

 

8. Există două tipuri de implanturi cu silicon – implanturile siliconice rotunde, care oferă un decolteu mai generos și sâni mai apropiați, dar cu un aspect mai puțin natural, și silicoane anatomice, care au forma unei picături, exact ca și sânul natural. De reținut, însă, în cazul acestora din urmă, este faptul că ele pot avea un risc de rotație, adică se pot întoarce cu baza în sus.

 

9. Deoarece foarte multe femei își fac griji pentru cicatricile pe care le-ar putea provoca operația, este important de știut că există 3 tipuri de incizii prin care poate fi efectuată augumentarea mamară: incizia inframamară, incizia peri-aerolară și cea transaxială. Medicul estetician îți va explica ce presupune fiecare dintre acestea și ce urme îți pot lăsa pe piele.

 

10. Prețul unei operații de mărire a sânilor cu implanturi de silicon este stabilit în funcție de o serie de factori precum tipul implanturilor pentru care se optează, producătorul acestora etc. În general, costul intervenției se încadrează între 2500 euro și 3200 euro

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.