Propaganda disperată

În ultimele câteva zile s-a văzut clar că pentru „elita” care a luat deciziile până acum, format din politicieni, analiști, jurnaliști, directori și diverși lideri de autorități cea mai mare amenințare nu este pierderea puterii în sine, ci apariția unor oameni pentru care singura agendă este să servească cât mai bine societatea.
Cred că pentru cei care au învățat să se descurce în sistemul vechi este ceva greu de imaginat că cineva poate să fie neșantajabil sau fără lucruri dubioase în trecut.
Toată propaganda disperată din ultimele zile nu a fost lansată pentru că partidele mari se tem că își pierd puterea, ci pentru că le este frică că vor fi prea mulți oameni ok în jur și prea mulți oameni ar putea crede că țara poate fi condusă și altfel.
Nu, generația noastră nu este nici una exceptionala și nici nu va aduce mântuirea pentru toți, dar cu siguranță stă infinit mai bine cu fibra morală și cu trecutul ca toți liderii de opinie care transpiră acum pe ecrane.
Nu trebuie așteptat miracolul duminica asta, însă cu siguranță zidurile cetății construite de securiști și de „oamenii de afaceri postdecembriști” vor căpăta niște crăpături serioase.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.