Sunt de moda veche

With social media, we’ve all become somewhat public figures. Dar vai, unii sunt de-a dreptul ridicoli si se comporta de parca vor sa le ceri un autograf. Din partea mea, sa astepte mult si bine.
Dar nu asta e problema mea acum. Problema mea este ca as vrea vreo 3-4 carti din Romania. Sunt de moda veche si nu imi place lectura electronica. Sunt de moda veche si nu comand nimic online. Iar eu citesc in limba romana.

Asadar, daca este cineva in lista mea, care are timp liber sa hoinareasca prin librarii si apoi sa stea la coada la oficiul postal sa imi trimita cartile, as aprecia si ii voi da like la fiecare postare, fie ca imi va placea, fie ca nu. Efortul nu va fi gratis, ci, desigur, voi plati cartile si transportul. O sa dau si un mic ciubuc pentru amabilitate. Cine ma cunoaste cu adevarat, poate confirma ca sint o persoana de incredere, care nu trage tepe (ma rog, nu cind e vorba de carti).

Nu ma pricep la afaceri, dar daca tot exista acest blog, atunci sa il folosesc si eu la ceva util, nu doar la maimutareli in fotografii si texte cu tzup tzup tzup. Multumesc anticipat si astept mesaje in casuta mea postala privata, unde sa nu vada nimeni discutiile. Nu va grabiti.

Later Edit: Am rezolvat. Multumesc frumos.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.