Greva foamei in Parlament!

Plenul Camerei Deputaţilor a fost azi (miercuri- 17 septembrie 2014) scena unei situaţii surprinzătoare: deputatul care reprezinta diaspora Aurelian Mihai, fost membru PPDD, a anunţat că începe greva foamei în Parlament, până la rezolvarea problemelor românilor din diaspora.

Deputatul Aurelian Mihai a prezentat la începutul şedinţei plenului situaţia românilor din diaspora şi a acuzat faptul că statul român nu face nimic pentru ei.

„Vă transmit nemulţumirile lor, români care trăiesc de ani de zile în comunităţile româneşti în afara graniţelor ţării, fie că discutăm despre taxele consulare ridicate, fie că discutăm despre taxele de funcţionare”, a spus Aurelian Mihai.

Deputatul nemulţumit a fost, însă, întrerupt de Miron Mitrea, care a condus şedinţa Camerei, arătând că şedinţa de miercuri nu este dedicată declaraţiilor politice.

Ca răspuns la soluţia la care a recurs presedintele de sedintal Miron Mitrea, deputatul fost PPDD a precizat: ”Îmi exprim această nemulţumire, iar până la începutul rezolvării acestor probleme existente în diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat de diaspora, declar începutul grevei foamei aici, în Parlamentul României. Vă mulţumesc!”, a replicat Aurelian Mihai.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Miron Mitrea, a replicat: ”Şi eu vă mulţumesc! Succes!”

După acest incident, deputaţii au început dezbaterea proiectelor aflate pe ordinea de zi.

 

Publicitate

3 comentarii

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.