Nemultumitului i se va lua darul

„Nemultumitului i se va lua darul”
Toti ne-am pribegit prin lume, dupa bani, dupa averi..si-am uitat in urma noastra, cei mai scump si mai de pret! Mamele jelesc in poarta, tatii-unii au plecat…si-au ramas numai copiii, ce parintii i-au uitat!!
Frati, surori, rude sau prieteni…incercati sa va iubiti, si lasa-ti ura deoparte, pana nu e prea tarziu.

De foarte multe ori am incercat sa spun ce spune lumea si sa vad ce vede lumea, chiar daca eu, eram ferm convins ca nu fac bine, m-am lasat in voia „valului” ca sa nu mi se mai poata reprosa, ca ma cred mai cu „coarne” (deosebit) decat ceilalti din jur. Toate’s bune si frumoase, toti sunt „drepti si saritori” pana in clipa cand ai nevoie de un ajutor mai deosebit!

La vorbe si promisiuni, multi mesteri se gasesc, dar cand sa puna in fapt ceea ce spun sau promit, dispar exact ca in vorba aceea: „A disparut ca magarul in ceata”.Acest gen de om te paraseste cand iti este lumea mai draga!…asa ca..Ar trebui sa fi nebun ca sa te mai insotesti cu astfel de oameni…Nimic nu se petrece la voia intamplarii!Drumul pe care alegi sa mergi,pe acel drum vei fi condus!.

Marea majoritate a oamenilor spun asa:Stii, eu nu am nevoie de bogatii, ci numai de strictul necesar!
Hmm..O alta vorba din batrani spune: „Nu esti tu prost degeaba!”…adica…prin strictul necesar, omul cuprinde tot ceea ce se poate cuprinde, fara lipsuri sau alte probleme! Daca omul are o suta, vrea doua, daca ajunge sa aiba doua vrea patru..si tot asa,chiar daca spune inversul! Acest fapt il putem observa cel mai bine in zilele noastre…Omul nu se mai satura!!

„Cum a iesit gol din pantecele mamei sale,din care a venit,asa se va intoarce,si nu poate sa ia nimic in mana din toata osteneala lui.Si acesta este un mare rau,anume ca se duce cum venise;si ce folos are el ca s-a trudit in vant?„(Eclesiastul 5:15)
Nimic mai simplu de priceput si inteles…omul nu se va alege nici macar cu o amintire, de cum cu altele!
Oare toate acestea fapte, intamplari cum doresti sa le numesti, nu sunt destul de clare ca sa iti spuna ca tot ceea ce traim aci este un mare fals,o minciuna pictata in fel de fel de sperante si placeri egale cu ZERO!?

Mai pe intelesul omului este in felul urmator. O zi traita inseamna 24 de ore,iar acestea intruchipeaza
86 400 de clipe, aceste inmultite cu 365 de zile cat are un an,apoi inmultite cu 70 de ani,se va ajunge la un rezultat fabulos:2 207 520 000…Pentru toate aceste clipe de viata va trebui sa dam socoteala Creatorului nostru,deoarece suntem oameni si nu plante sau dobitoace.Sa nu mai pun la socoteala ca fiecare gand ascuns poate fi condamnat pana la 1000 de ani!De ce crezi ca se spune Lumea Vesnica_Eternitate,iar Sufletului i se spune nemuritor??!Ase ca…Ar trebui sa te gandesti mult mai profund la ceea ce faci,ce vorbesti si ce gandesti! O zi buna!

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.