Mergeti fratilor la vot..! Nu va lasati iar manipulati..!

Avem in fata una din modalitatile de manipulare, ceva mai…subtile. Practic, liderii asa zisei  „Comunitati Uniti Salvam”, pretextand cateva chestii care „dau bine” in ochii cetatenilor, fac jocul guvernarii pesediste…! Evident (si ma repet acum) boicotul la care indemna acesti „uniti salvam”, nu foloseste decat PSD-lui, care are toata „logistica” la indemana(cadouri electorale, autobuze, etc..) pentru a-si aduce la urne asistatii social, bugetarii pe linie de partid sau pensionarii lui „soarele rasare, Iliescu cand apare”..! Mergeti fratilor la vot..! Nu va lasati iar manipulati..! Votati pe oricine, numai pe candidatii baronilor penali ai PSD-lui, nu..! Nu mizati pe faptul ca altii vor avea grija de vietile voastre..! Votul e modalitatea prin care dovedim ca existam ca cetateni si ca stim ce vrem..!

Doamna Lupea calcă iar pe greblă, păşeşte falnică şi „unită” .. spre râpă, de unde, se ştie, nici dracul nu o mai poate salva. D-apoi, dragi compatrioţi, o lume întreagă s-a convins practic, că Democraţia avansează doar prin Votul Democratic, iar ignoranţa e duşmanul anacronic, care generează anarhie, regres, degringolade – tocmai ce visează mafia.

Si, legat tot de prezenta la urne de duminica 25 Mai:

Neprezentarea la vot, a noastra, va permite nucleelor dure ale partidelor , extremistilor , minoritatilor …. sa obtina mult mai multi reprezentanti decat ponderea lor in societate si, cred ca multora nu le e pe plac…

Asadar, faceti un mic efort si mergetil la vot…

 

 

2 comentarii

  1. La nivelul electoratului european, partidele de dreapta sunt în scădere însă electoratul nu trece către adversarii tradiționali de la stânga. S&D și stânga unită înregistrează o ușoară creștere în sondaje. Electoratul dezamăgit de partidele de dreapta se orientează mai degrabă către radicali. Au de câștigat în principal euroscepticii și formațiunile extremiste. În graficul 4, la Neafiliați sunt incluse partidele care, în prezent, nu sunt afiliate nici unei familii europene.

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.