Romania e vulnerabila?

E  o intrebare ! Unde-i vulnerabila, Romania?

Tocmai realizez că răutățile venite din partea Vocei Rusiei la adresa României se datoriază și faptului că un bețiv ordinar DEMIS și repus în funcția de președinte de către UE. ,a spus că el ar fi ordonat să treacă Prutul.
Legat de altceva, au apărut afișe electorale cu premierul care se adresează românilor sau psd-iștilor că trimite la Bruxel oameni care să apere România…să o apere de ce? De ruși? Avem NATO și Armata Română pentru asta.
S-o apere de Băsescu? La el ar trebui sa functioneze parlamentul și majoritatea parlamentară, Constituția și sunt motive destule să se poată scăpa de Băsescu.
De minciunile lui Băsescu? Ponta ? N-a făcut o treabă bună, ba a înrăutățit situația, acceptând lista lui Baroso, așa bine ne-a apărat, cât să nu fie DEMIS, pe drept,Băsescu.
Cel mai mare rău care ni s-a făcut a fost garanția capului lui Băsescu, ca apoi să stăm cuminți în băncuțe și să ascultăm de Europa, care a fost influențată de Băsescu, prin minciuni. Acum plătim deplin denigrarea lui Băsescu și alianța premierului cu el. Ne-a făcut un rău ireparabil! Suntem vulnerabili iar Băsescu rămâne acolo unde e datorită lui V.Ponta si a Europei! Iar, ea Ruropa are acum la granita doua mari probleme:

1-un conflict armat rus-ucrainian, caruia nu-i gaseste rezovare

2-un presedinte roman, mincinos si, fara scrupule care in tota existenta lui si-i tradat toti prietenii, de ce nu iar trada si pe ei Europeni…ca, nevoie nu prea mai are de ei…si atins tinta, s-a salvat…

 

Nu pot să nu tot repet până nu înțelege bine lumea! Si, nu inchei fara sa constat ca vulnerabilitatea e la Palatul Cotroceni! Nu stii, la ce sa te astepti de la acest individ !! Orice e posibil, la el!! A demonstrat-o cu varf si indesat!

Publicitate

3 comentarii

  1. Rusia și Vladimir Putin sunt pedeapsă pentru omenire de băgare de seamă de ce serviciile secrete nu trebuie niciodată să ajungă premieri și președinți de țară!În Europa,singurul război ce ar trebui dat e împotriva sărăciei și cancerului,nu să stăm cu frica în sân să ne temem de războaie

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.