8 februarie, ora 10:00…

Sâmbătă, 8 februarie, ora 10:00, pe strada Toplița nr 150, Zărnești, va avea loc o sedință la care vor participa tinerii munțomani și cei din administrația Parcului Național Piatra Craiului.

Se va avea în vedere în special faptul că se va îngrădi libertatea fiecărui alpinist, abaterea de la traseele marcate fiind aspru pedepsită de către Jandarmeria montană, cu o sumă colosală de 3000 lei. Deci dragi oameni, în această țară, în ai noștri munți, nu vom mai avea libertatea de a ne deplasa liberi în păduri, pentru că vom risca amenzi usturătoare. 

Este absolut inuman cum încearcă această conducere să ne limiteze și libertatea de mișcare în natură. Suntem curioși, în câțiva ani, oare va fi nevoie să plătim taxe când ieșim din case/apartamente? Este revoltător! 

Și am aflat din surse sigure că vor distruge refugiile, o parte din ele fiind deja demolate. Prieteni care au fost weekendul trecut în masivul Piatra Craiului pot confirma…

Ne vedem Sâmbătă dimineața, la ora 7:45, în gară, pentru a lua trenul de 8:00 spre Zărnești. Este un tren particular ce va pleca de la linia 1. 

Avem un cuvânt de zis! Iubitori ai muntelui, alăturați-vă!”

asadar,  dragi prieteni, as veni doar ca e o mica distanta de la mine… daca mai vine cineva ma bag macar sa impartim costul la benzina… ca de cand Boc si gasca lui s-a trezit sa sustina banzinarii si bancile acum 3 ani, paltim ca prostii…

Acum legat de proteste:  nu va agitatii cu demisii de la  guverne.. s-au schimbat guvernele de 3 ani incoace tot masuri tampite iau… SCHIMBAREA STAPANILOR BUCURIA NEBUNILOR!… HAI SA FACEM O TREABA ORGANIZATA IN CERERI! … ASTIA DEMISIONEAZA UNII SI II PUN PE PRIETENII LOR IN LOC… NU AJUTA LA NIMIC!
Sa cerem clar si punctual ce vrem!

E aiurea sa te amendeze ca te abati de la traseu. Am inteles logica actiunii – ca sa nu aiba autoritatile de cautat si salvat in caz de accident sau pierdere pe oamenii care se duc pe unde nu e cazul.
Doar ca te pot amenda si daca te ratacesti sau mai bine o sa daio  spaga sa te scoti.
Prefera sa se cheltuiasca inutil de la buget bani pentru salvarea tampitilor care se cred zmei si se baga unde nu pot face fata, decat sa iau o amenda ca m-am abatut din traseu sa ma usurez.
Vreau sa am libertatea de a-mi vizita tara chiar daca ma pun in pericol. Vreau sa am aceasta libertate de decizie in ceea ce ma priveste.
Trebuie sa avem dreptul sa ne putem si ratacii. Trebuie sa avem dreptul sa ne deplasam in natura conform vointei noaste si, sa fim respectati acordandu-ni-se credit ca odata ce am plecat la drum avem minimul de inteligenta si un spririt de conservare de asa natura, incat sa nu ne punem in pericol.

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.