Echipa AS Călărași victorioasa la Fetestiul Alearga

Alergarea de Sâmbăta Călărași a făcut furori la semimaratonul Fetestiul Aleargă!

Sâmbătă, echipa AS Calarasi a pornit la drum cu inima plină de determinare și pasiune pentru alergare. Ne-am aliniat alături de alți pasionați de mișcare și am străbătut kilometrii cu un scop comun: să ne depășim limitele și să fim o sursă de inspirație pentru alții.

A fost o adevărată sărbătoare a sportului, iar energia din aer era palpabilă. Participanții și-au testat rezistența și au depășit barierele personale, încurajați de suporterii entuziaști de la marginea traseului.

Echipa noastră, Alergarea de Sâmbăta Călărași, a avut parte de o performanță de excepție! Cu fiecare pas pe care l-am făcut, am demonstrat că perseverența și disciplina sunt cheia succesului în alergare. Am trecut linia de sosire cu zâmbete pe buze și cu inima plină de mândrie pentru realizarea noastră.

Vrem să mulțumim organizatorilor pentru eforturile lor de a crea un eveniment atât de captivant și bine organizat. Felicitări tuturor participanților, indiferent de rezultatul obținut! Sunteți cu toții învingători pentru că ați avut curajul să vă aliniați la start și să alergați către obiectivele voastre.

Vă invităm să rămâneți alături de noi în aventura noastră sportivă. Alăturați-vă echipei Alergarea de Sâmbăta Călărași și împreună să continuăm să ne inspirăm și să ne încurajăm unii pe alții să obținem performanțe remarcabile.

Sursa: Teodora Nadrag/facebook.com

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.