Selly, Ecoaqua, Inteligenta Artificiala -Călărași Education

Sala Barbu Ştirbei a Centrului Judeţean Cultural a fost astăzi neîncăpătoare. Sute de elevi, însoţiţi de cadre didactice au participat la evenimentul de lansare a platformei de educaţie cu ajutorul Inteligenţei Artificiale CĂLĂRAŞI EDUCATION.

Inteligenţa Artificială, care ocupă un loc tot mai important în viaţa de zi cu zi, poate oferi evaluare și feedback continuu elevilor și poate aplica algoritmi de analiză în vederea personalizării procesului de învățare, astfel încât să poată fi adaptat, în timp real, la nevoile elevilor.

De aceea, interesantă dar mai ales benefică devine iniţiativa operatorului regional de apă şi canalizare Ecoaqua şi a domnului director Eduard Grama de a investi în tânăra generaţie prin această platformă de educaţie, sugestiv intitulată CĂLĂRAŞI EDUCATION.

Felicitări pentru idee, sper să dea roade şi să constituie o motivaţie în plus pentru elevi dar şi pentru cadrele didactice.

Nu în ultimul rând, de temarcat prezenţa la Călăraşi a lui Selly, un tânăr admirabil care a devenit un model pentru cei mai mulţi dintre elevi. Sunt convins că va lăsa multe amintiri plăcute pentru cei care-l admiră.

Mult succes tuturor!

Sursa: Ecoaqua Călărași,  operator regional

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.