Marius Dulce – distruge cu buna stiinta spatiile verzi si taie copaci sanatosi

Marius Dulce , primarul pesedist al municipiului Călărași,  ne demonstrează încă odată,  dacă mai era nevoie, ca este în război cu natura . Azi, „drujbarul de la primarie:” a mai făcut doua victime. Doi pomi sănătosi din Parcul Central a fost pusi la pamant.

 

 

Pe rețelele de socializare, primarului i s-a cerut sa stopeze defrișările și distrugerea spatiilor verzi și asa puține.  Din păcate,  acest individ, arogant , nu tine cont de părerile cetățenilor și a specialiștilor care îl avertizează ca transforma Calarasiul intr-un  oras-fantoma, cu un grad ridicat de poluare.

Interesul electoral al acestui individ este de a-și satisface clientela politica…printre acestia numarandu-se si asistati sociali, si cu un tupeu nemaivăzut,  arunca prin asa-zisa presa ( susținută din banii primariei) niște  cifre false, legate de noile plantari de arbori și arbuști.  Nimeni , din cei pe care i-am contactat , nu a văzut spatii verzi noi înființate sau pomi plantati pe aliniamentul stradal.

În schimb , zilnic poate fi văzut praful și țărână de pe străzile orașului.  Camioane de mare tonaj si betonierele vechi care traverseaza orasul, in viteza….pentru ca M.Dulce, refuza sa ia masuri impotriva poluatorilor gen statia de betoane SC Revasort Logistic srl,  amplasata in centrul orasului l-a mai putin de 10 metri de locuintele cetatenilor…Ilegal spunem noi… De gropile făcute de angajații Ecoaqua,  ce sa mai zicem noi. Cu siguranță Grama și Dulce au frigiderele pline.

Concluzia: Calaraseni mai au un an în care se pot gândi unde vor pune stampila…ca sa scape de”țigănia ” din primărie și sa se  poata bucura de un oraș verde prietenos cu mediul.

 

Sursa foto: Costin  Mirescu/ consilier local.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.