Premierul Ciuca in vizita la Călărași

Premierul Nicolae Ciucă s-a aflat miercuri, 15 martie 2023, într-o vizită de lucru în județul Călărași

Alături de ministrul Lucian Bode și de șeful Cancelariei Primului Ministru, Mircea Abrudean, însoțit de președintele Organizației Județene Călărași a PNL, senatorul Ciprian Pandea, premierul Nicolae Ciucă a oprit, în drum spre obiectivele din program, la pasajul de la Drajna, unde s-a întâlnit cu primarul Gabriel Stanciu și cu constructorul.Aici, șeful Executivului a primit asigurări că până la finalul lunii mai circulația pe pasaj va fi deschisă.

Apoi, programul zilei a continuat cu vizita la ferma Enigmar Agro SRL, din comuna Alexandru Odobescu, beneficiară de fonduri oferite de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, condusă de liberalul călărășean George Chiriță.

Vizita de lucru din județul Călărași  a delegației guvernamentale s-a încheiat la societatea Gimart, din municipiul Călărași, singurul producător din România de echipamente complete de punte pentru vase de pescuit, științifice, de cercetare și militare.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a dorit să aibă o întâlnire și cu Organizația județeană a PNL, întâlnire la care au participat primarii liberali, președinți de filiale locale, directori de deconcentrate.

Sursa: marinbadea.ro

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.