Marius Dulce, nepasare si ” modernizare”

A venit primăvara și în municipiul Călăraşi!  gropile și praful își fac simțită prezența.  Calaraseni, in mare parte, sunt scarbiti de minciunile lu’Dulce . Sesizarile făcute catre Primaria Municipiului Calarasi, cu privire la traficul greu de pe str. IL CARAGIALE,  s-au lovit de zidul nepasari. Doar nu o sa-l sanctioneze Dulce pe senatorul Cionoiu , propietarul camioanelor de mare tonaj care au distrus strazile orasului si au avariat multe case de pe str ILCaragiale , plus zona adiacenta….sau nu o sa ridice avizul de functionare al statiei de betoane al SC Revastort Logistic srl….cei care produc pe langa beton si mult praf de ciment,  in stația amplasata pe ditamai bulevardul  ( 1 Mai ) langa casele cetatenilor. Cei care odata cu venirea primaveii nu pot deschide un geam sau daca lasa afara un pahar cu apa, o ora,  au cel mai bun beton, iar atunci cand vantul isi face simtita prezenta, au praf de ciment si sub limba.

Cetățeni de pe str.IL.CARAGIALE, cei care ne-au sesizat, ne spuneau ( și se confirma) ca reteaua de apa, investitie recenta  din celebrul proiect de finanțare europeană,  CL8, cedează lunar. …De aceea și strada s-a lăsat , strada nefiind proiectata sa suporte tonajul greu și,  bineînțeles casele prezintă multiple crăpături.

Dar Călărașiul are un primar care este dedicat suta la suta modernizări. …O gluma proasta propagata cu câțiva bănuți de asa-zisa presa locala din online. Da, cu bănuți din bugetul local, lunar, acordați cu mult tupeu de Primarul Municipiului Călărași,  conform cu lista plăților lunare efectuate de municipalitate).

Sursa: primaria calarasi.ro

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.