Cuza Voda, DA- Călărași, BA! Marius Dulce, mai așteaptă!

Azi, la Ministerul Dezvoltării și Lurările Publice  au fost semnate 25 de noi contracte de finantare prin intermediul Programului Național Anghel Saligny.  Printre semnatari se numără și Primaria Cuza Vodă, din județul Călărași.

Reabilitarea și modernizarea  drumurilor de interes local din comuna Cuza Vodă , un proiect depus în toamna va primi peste 15 milioane de lei. Mai exact 15 403 079 lei. Contract semnat în 13. 01. 2023.

Primăria municipiului Călărași,  a depus și ea 5 proiecte, printre care asfaltarea cartierului Magureni și a cartierului Mircea Vodă  ( etapa a 2-a). Niciunul din ele nu au fost semanate și asta se datorează,  în primul rand incompetenților si lenesilor angajați și ținuți în brate de primar. Explicațiile halucinante , cica „documentatia este prea stufoasă și necesita timp”,  pe care primarul Marius Dulce, le-a dat la sfârșitul anului intr-o emisiune și în presa locala aservita și finanțată din bani publici, nu șterge noroiul și nici praful de pe respectivele străzi din pământ.

Ce sa mai spunem de traficul greu care a invadat toate strazile ducand la distrugerea locuințelor și la praful insuportabil. Ca este haos în trafic era știut,  dar ca primarul refuza dialogul cu cetățeni care nu-locuiesc aplaudă,  nu știam.  Dar , aflam acum!!

Ps. Un fenomen ce s-a răspândit în oraș este vizibil, dar Politia Locală nu îl vede.  Indicatoarele din intersecții sunt distruse sau inversate noapte de catre găștile de Mucosi Bombardieri (Pustani cu vârste cuprinse intre 12 și 17 ani). Găști care au distrus și distrug în continuare mobilierul stradal din parcuri , dar și de pe străzile din cartierele de case. Cartiere mai puțin circulate.

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.