Marius Dulce – bisericile :DA, sportul: PA!!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoact în şedinţă ordinară, joi, 25 august 2022, ora 16:30, are pe ordinea de zi mai multe hotărâri propuse de primarul Marius Dulce,  printre care și ajutoare financiare în suma de 300.000 lei pentru mai multe parohi.

1  Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 25.000 lei Parohiei Sfântul Mare Mucenic GHEORGHE, pentru reparații fațada bisericii.

2. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 40.000 lei Parohiei Sfântul IERARH NICOLAE Barbu Știrbei.

3. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 24.000 lei Parohiei Sfântul NIFON pentru finalizarea lucrărilor clopotniță și lumânărar.

4. Proiect de hotărâre privind acordarea unui 9sprijin financiar în sumă de 40.000 lei Parohiei Sfânta Cuvioasa Paraschiva.

5. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 31.000 lei Parohiei Sfinții Martiri Brâncoveni.

6. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 50.000 lei Parohiei Mircea Vodă pentru continuarea construcției Centrului social.

7. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 40.000 lei Parohiei Adormirea Maicii Domnului pentru continuarea construcției clopotniței.

8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 20.000 lei Parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena.

9. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar în sumă de 30.000 lei Parohiei Sfântul Nicolae Catedrală.

După cum se observa sportul calarasean este din nou sărit.  Și anul acesta, ca și anul trecut, alocarea bugetara pentru sportul calarasean este 0 LEI., în timp ce parohiile și festivaluriile primesc milioane de lei .

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.