Calarasi/ Trei multinationale isi construiesc parcuri fotovoltaice

Tenaris Călărași,  Donalam Beltrame Calarasi și Saint-Gobain Călărași au demarat procedurile de construire pentru 3 parcuri fotovoltaice pe terenurile din incinta fabricilor pe care le dețin în Călărași.

Cel mai avansat proiect este cel al italienilor de la Tenaris. Luna aceasta a fost eliberata autorizația de construire,  urmând ca în cel mai scurt timp sa înceapă lucrările de realizare a parcului fotovoltaic ce va alimentare Oțelaria electrica din Călărași.

Italieni de la Donalam sunt în faza eliberări certificatulu de urbanism, iar francezi de la Saint-Gobain au semnat un parteneriat cu cei de la Engie pentru construirea parcului fotovoltaic.

Cu o cifra de afaceri în 2021 de 577,8 milioane lei și un profit de 3,8 milioane lei , italieni de la Beltrame au achiziționat de curând și combinatul de la Târgoviște. Grupul Beltrame este un jucător important pe piața de profil având la Calarasi unul din cele mai moderne laminare și peste 330 de angajați.

Cu 540 de angajați și 4 facilități de producție în site-ul industrial de la Calarasi, francezii de la Saint-Gobain Glass România, au realizat în 2021 o cifra de afaceri de 685,9 milioane lei și un profit de 28,2 milioane lei.

Sursa zf. ro

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.