REBU -suntem aici sa facem profit maxim!

Rebu, societate care deține monopolul în municipiul Călărași fără sa își facă treaba.  Pe cei de la REBU îi doare la „moțul de basca”. Fraieri de cetățeni sortează deșeurile iar operatorul de salubritate le ridica când are chef. Saci galbeni stau la porțile calarasenilor precum soldați căzuți pe front. Dar nici containerele pline ochi nu au o soarta mai buna. Iar , atunci când puturosî de la REBU își aduc aminte ca mai trebuie sa facă și niscaiva treabaa pentru sumele majorate drept taxa de salubrizare,  deșeurile reciclabile sunt amestecate cu deșeurile menajere.

Societate REBU are un contract șmecheresc. …adîca Primaria le strânge taxa de salubritate. Primăria,  prin contract este responsabila pentru procentul de colectare a deșeurilor reciclabile….Și plătește amenda, de la mediu, dacă nu reciclează un procent stabilit la mișto de UE. E clar ca niciodată,  cu un asemenea contract, Primaria Municipiului Călărași, nu își va îndeplini obligațiile de mediu.

Soluția este una simpla , rezilierea contractului , și licitarea serviciului de salubrizare în condiții de responsabilitatea a snoului operator de salubritate.

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.