Noul prefect de Calarasi un rebut politic!

Valentin Barbu, pus prefect pentru a raspunde mult mai bine l-a comenzile” batranilor sacali” liberali calaraseni si-a inceput mandatul prin atacuri l-a fostul adversar din campania electorala Vasile Iliuta. Perdant in alegerile locale din septembrie, olteanul Barbu, cel carui partidul ii gasise un loc caldut la Dragalina, anunta un razboi de lunga durata cu primari si alesi pesedisti. Pe dom.’ prefect il doare la motul de la basca, de problemele din judet, el are o „misiune” data de tatucul Filipescu si cu asta basta. Ce dezvoltare? Ce promvare? 

Un prim pas a fost facut deja, in acest sens. de la instalare , din 3 martie 2021, COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CĂLĂRAȘI, nu mai transmite nicio INFORMARE DE PRESĂ privind situația generată de răspândirea virusului COVID-19 si situatia la zi, in ceea ce priveste numarul de vaccinari in judetul Calarasi…

Cum spuneam si in titlu, Prefectul de Calarasi este un rebut politic si pe deasupra, nu are nici in clin si maneca cu aceste locuri, el fiind un oltean aciuat dupa interese personale.
Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.