A fost inaugurat noul sediu AJF Calarasi

In data de 18.02.2021, la invitatia AJF Calarasi, administratia Federatiei Romane de Fotbal a efectuat o vizita de lucru in judetul Calarasi. Au fost inspectate terenurile din localitatile Calarasi, Lehliu-Gara si Oltenita, unde urmeaza sa se construiasca baze sportive prin Compania Nationala de Investitii.

Pe parcursul deplasarii, dl. Presedinte al FRF – Razvan Burleanu, impreuna cu Secretarul General FRF – Gabriel Bodescu, Presedintele Comisiei Tehnice FRF – Mihai Stoichita si Managerul Departamentului Competitii FRF – Felix Grigore, au vizitat si Baza Sportiva Ion Comsa din mun. Calarasi, Liceul Tehnologic Duiliu Zamfirescu din com. Dragalina – liceu cu clase cu profil sportiv, Baza Sportiva Vasile Enache din com. Modelu, Baza Sportiva din com. Borcea si Baza Sportiva Mostistea Ulmu din com. Ulmu.
La finalul vizitei de lucru, delegatia FRF a participat la intalnirea cu reprezentantii membrilor afiliati AJF Calarasi, unde au purtat discutii referitoare la situatia actuala a fotbalului romanesc, cat si la posibilitatea reluarii campionatelor de copii si juniori, si la nivelul echipelor de amatori.
Cu aceasta ocazie a fost inaugurat noul sediu AJF Calarasi, situat in str. Sf. Nicolae nr. 1, bl. A25, sc. 2, parter, Calarasi.Ar putea fi o imagine cu text care spune „ALARAS AJF FRF AJF”
Multumim pe aceasta cale Federatiei Romane de Fotbal pentru implicarea si sustinerea in dezvoltarea infrastructurii bazelor sportive la nivelul judetului Calarasi, cat si pentru sprijinul acordat Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi !!
Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.