Marius Dulce, unde-i patinoarul?

Am pus aceasta întrebare primarului pesedist al municipiului Călărași,  pe data de 4 decembrie 2020. Nici pana azi, 02 01.2021, se face o luna de zile , edilul orașului nu ne-a oferit un răspuns.

Azi, 2 ianuarie 2021, îl intrebam : Ce-ai făcut cu banii?

Pentru plătitori de taxe și impozite calaraseni, îi informam noi, ca odată cu votarea bugetului local pe anul 2020, suma destinata amplasări patinoarului în aer liber , a fost cuprinsa și votată,  inclusiv de domnul consilier local #MariusDulce. … Așadar,  unde s-au dus acei bani?

Ultimul an, in care patinoarul a adus bucurie copiilor din municipiul Calarasi, a fost anul 2019…vorba unui copil: „Primarul a furat si patinoarul!”

PS.1. Anul 2019- patinoarul in aer liber!

„Patinoarul, amplasat în parcarea primăriei pe o suprafață de 300 metri pătrați, va fi deschis în fiecare zi, în perioada 30 noiembrie 2019 – 30 ianuarie 2020, între orele 10.00 – 22.00, cu excepția zilelor de 25 decembrie 2019, 31 decembrie 2019 și 1 ianuarie 2020 când va fi închis. Programul de funcționare se poate modifica în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, precum și de solicitările privind utilizarea pistei.

⛸ Patinele se pot închiria la tariful de 5 lei/oră, pe baza unui act de identitate, taxa fiind similară ca cea din anii trecuți.

☃️ Anul acesta sunt puse la dispoziţia doritorilor 100 de perechi de patine.” sursa: e-provincia.com

PS. 2. Noi nu ne lăsăm cumpărați și nici intimidați. ..Vom continua sa scoatem la iveala golaniile din primărie. Mizeriile gasti de parveniti din fruntea Primariei Municipiului Calarasi, vor fi prezentate pe calarasiunu.net…pentru ca noua ne pasa! Pentru ca noi nu suntem trompete pesediste, asa cum toate site-urile din Calarasi, au devenit. Este problema lor, daca pentru cativa lei au ales sa taca…

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.