Marius Dulce, se ascunde de cetateni, el dialogheaza doar cu votanti PSD!

Calaraseni care locuiesc pe strada I.L. Caragiale au făcut o petiţie pentru interzicerea traficului greu pe acea strada si în acea zonă. Ei au aşteptat în zadar un răspuns de la Primărie, de la Marius Dulce. Au strâns 120 de semnături şi încearcă se se facă auziţi.

 

„Domnul primar nu a raspuns e-mailului referitor la Atentionare – Trafic Greu Zona Caragiale. Insistam totusi – si dupa cum am anuntat, cetatenii- locatari din toate imobilele riverane strazii am initiat si depus atat la Primaria Municipiului Calarasi cat si la Institutia Prefectului si la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Calarasi , o PETITIE cu titlul STOP TRAFICULUI GREU SI POLUARII PE STRADA NOASTRA!”, spune unul dintre initiatori petitiei.

„Daca la 1 bucata cetatean nu se raspunde, atunci noi, toti locuitorii semnatari ai petititei, asteptam la demersul nostru un punct de vedere oficial si raspunsuri care sa contina si solutionare din partea Institutiilor abilitate, in termen legal”

extras din e-mailul trimis:

 

„Domnule Primar,

Va rugam sa tineti cont in intocmirea si implementarea noului regulament de organizare a circulatiei rutiere pe raza municipiului Calarasi, ca pe strada I.L. Caragiale sa nu mai circule acele autocamioane de 35 tone ce transporta sort (balast) pentru statia de betoane Revasort Logistic srl precum si betonierele aferente!! Nici camioanele de 35 de toane care transport nisip din Portul Comercial, apartinand ZMC Trading srl. Consideram ca dupa atatia ani in care au realizat profituri uriase societatile respective putea sa-si relocheze activitatea in afara orasului , asa cum prevede de fapt si legislatia in vigoare. De asemenea, consideram, cu in cei 30 de ani de activitatea a acestor societati, Primaria Municipiului Calarasi putea si avea solutii pentru realizarea unei variante ocolitoare.
Noi, locuitorii din zona, suntem foarte decisi ca, in cazul in care reglementarea nu va cuprinde si interdictia auto de mare tonaj in zona noastra, sa depunem petitii la toate institutiile abilitate (Primarie, Agentia de Mediu, Prefectura, Ministerul Mediului, Ministerul de Interne, etc) pentru a rezolva si situatia locuitorilor din zona, care de ani de zile ne confruntam cu poluarea chimica, fonica si chiar cu siguranta  cladirilor in care locuim, din cauza acestor mastodontilor ce circula zilnic in numar foarte mare pe acest traseu.
Suntem si noi locuitori ai municipiului Calarasi, cu aceleasi indatoriri si drepturi ca si restul concitadinilor.”

 

 

Publicitate

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.