Primaria Municipiului Calarasi- administratie pentru oameni

Marius Dulce, primar al municipiului Calarasi este o marionetă. Atât. Nu are capacitatea de a lua vreo decizie în afara celei de a merge în concediu si de a pupa functioanarele cu fusta scurta din institutiile subordonate primariei.

Asa arata in 6 decembrie 2020, Calarasiul sub minunata administratie #MariusDulce, #NicolaeDragu, #VasileIliuta…si nu pentru ca societatea REBU ar avea facturi neincasate. Prima grija a pesedistilor din fruntea Primariei Municipiului Calarasi, a fost plata a numai putin de 1 milion lei catre respectiva societate.

 

Fotografie din 1 decembrie 2020, cand viceprimarul #DraguNicolae, PSD, impartea diplome membrilor de partid la resfintirea pe multi bani, a unei noi troite, ca panselutele plantate cu cateva zile in urma era inghetate si banii in buzunarele clientelei pesede!

Este posibil ca imaginea să conţină: copac şi în aer liber 

Primarul ilegitim Marius Dulce face joc de glezne pentru ca primaria este condusă in fapt de un analfabet institutional, absolvent al unei scoli de meserii din comuna Dragalina, dar posesor al unei diplome cumparate , de economist, Nicolae Dragu si un condamnat penal Eduard Grama, pus administrator public.
Asa-zisul economist #NicolaeDragu este un om al sistemului, el fiind sustinut in 3 mandate de primar, de oameni din servicii…oameni care l-au impus in PSD Calarasi si in functia de viceprimar, fiind santajabil, tocmai datorita trecutului sau si a multor ilegalitati savarsite in functia de primar.
Dulce , dacă mai ai puțină demnitate asteptăm demisia de onoare , declansează alegeri corecte la Calarasi si sigur vei avea de castigat.

#administratiepentruoameni

Publicitate

1 comentariu

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.