Marius Dulce si Vasile Iliuta distrug cu buna stiinta sportul calarasean.

În acest sfârșit de săptămana are loc la Tg. Secuiesc, al 3-lea turneu din campionatul național de futsal Liga 1. Din păcate, echipa Dunarea Calarasi, nu va participa la acest turneu și nici la celelalte care vor urma, deoarece noua conducere administrativă a Primariei Călărași, Marius Dulce – primar, Nicolae Dragu -viceprimar, Liviu Coman-viceprimar ,principalul susținător al clubului, a decis să-și retragă sprijinul acordat. Nici conducerea Consiliului judetean , Vasile Iliuta – si gasca sa, nu au dorit sa mai sprijine acest club.

 Așadar, clubul care a câștigat Cupa României în 2019, clubul care în ultimii ani se lupta pentru trofee și își dorea să facă performanță, NU VA MAI EXISTA!

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „INB DU CAL C FUTSA LIGA AREA A S R GAME OVER Thanks for your support”

Felicitări PSD Calarasi, felicitări Marius Dulce, Vasile Iliuta si restul care au distrus această echipă frumoasă, echipa ce a adus singurul trofeu din județul călărași , aceeași oameni care atunci la poze erau primi , acum ajunși la conducere au avut grijă să distruga. Sportul e distrus la călărași de acești oameni care nu au călcat în viata lor pe un teren de sport, si care nu stiu ce insemna macar un antrenament. Rușine!

O muncă începută acum 8 ani de zile cu jucători din Călărași care a dat roade printr-o promovare în Liga 1, ulterior un parcurs frumos în prima ligă cu o performanță notabilă, Cupa României, in anul 2019. Sezonul acesta echipa alcatuită doar din tineri călărășeni de perspectivă și cu 2 antrenori foști internaționali, modele perfecte pentru tinerii din echipă…
O muncă de 8 ani, cu sacrificii, cu dezamăgiri, cu bucurii și cu performanțe, oprită brusc de o semnătură a unui „președinte”, felicitări, rămâneți și dumneavoastră ca și noi în istorie, diferența este că dumneavoastră în istoria urâtă a futsalului la Călărași….

PS. Anamaria Prodan, zambeste de pe terasa casei din Abu Dhabi !:).

Publicitate

1 comentariu

  1. Pingback: Prostia si incompetenta ucide gazonul! – alexapot.net

Poti sa iti spui parerea aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.